Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Vi har ett av Sveriges största utbud av profilprodukter och presentreklam! Uni4m är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Välkommen till vår webbshop. Här kan du söka bland tusentals profil- och reklamprodukter med tryck.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt. Vi har ett av Sveriges största utbud av profilprodukter och presentreklam!
Vi på Uni4m har valt att satsa på en modern webblösning för att kunna ge dig bästa service!
På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Service

Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Välkommen till en värld av presentreklam men unika produkter till fantastiska priser! Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
Uni4m
Org.nummer
5591173736
Telefonnummer
E-postadress
info@uni4m.se